Consulta quin és el dia de recollida al teu carrer:

Introduïu el nom del carrer i el número de l'adreça de recollida que desitja consultar. Tots els camps marcats amb asterisc (*) són obligatoris.

Recorda!
Els mobles i altres objectes en bon estat encara poden ser útils per a altres persones. Contacta amb les ONG que els recullen o dóna’ls a amics, familiars, parròquies, veïns que els necessitin. La Fundació Deixalles (tel. 900 772 211), REMAR (tel. 971 200 180) i d’altres en recullen.

Segons l’Ordenança municipal incomplir les condicions d’aquest servei implica sancions a partir de 300 €.

*Els electrodomèstics els han de recollir els comerços que serveixen aparells nous, o els poden dur els ciutadans als punts verds. Les empreses constructores s’han de fer càrrec dels residus procedents d’obres; els ciutadans en poden dur quantitats limitades als punts verds. Los residuos especiales se tienen que llevar también a los . Els residus especials s’han de dur també als punts verds. Els punts verds de Palma estan situats a: Son Castelló (c. del Gremi de Sucrers i Candelers) i Sant Jordi (devora la depuradora).

Existe un servicio restringido de recogida domiciliaria exclusivo para mayores de 65 años que lo necesiten y para personas con alguna limitación física, si nadie les puede ayudar. Se puede solicitar en esta página un máximo de 2 veces al mes y en cada servicio se recogerán hasta 3 objetos. Las personas que soliciten este servicio deberán estar en el domicilio en el momento de la recogida y acreditar la necesidad (DNI para edad, certificado de incapacidad o certificado médico).