Consulta quin és el dia de recollida al teu carrer:

Introduïu el nom del carrer i el número de l'adreça de recollida que desitja consultar. Tots els camps marcats amb asterisc (*) són obligatoris.

Recorda!
Els mobles i altres objectes en bon estat encara poden ser útils per a altres persones. Contacta amb les ONG que els recullen o dóna’ls a amics, familiars, parròquies, veïns que els necessitin. La Fundació Deixalles (tel. 900 772 211), REMAR (tel. 971 200 180), Can Gazà (tel. 608 529 441) i d’altres en recullen.

Segons l’Ordenança municipal incomplir les condicions d’aquest servei implica sancions a partir de 300 €.

*Els electrodomèstics els han de recollir els comerços que serveixen aparells nous, o els poden dur els ciutadans als parcs verds. Les empreses constructores s’han de fer càrrec dels residus procedents d’obres; els ciutadans en poden dur quantitats limitades als parcs verds. Los residuos especiales se tienen que llevar también a los . Els residus especials s’han de dur també als parcs verds. Els punts verds de Palma estan situats a: Son Castelló (c. del Gremi de Sucrers i Candelers) i Sant Jordi (devora la depuradora).

Existeix un servei restringit de recollida domiciliària exclusiu per als majors de 65 que ho necessitin i per a persones amb alguna limitació física, si no tenen ningú que els pugui ajudar. Es pot sol•licitar en aquesta pàgina un màxim de dues vegades al mes i en cada servei es recolliran fins a 3 objectes. El servei es presta exclusivament als habitatges ubicats a zona urbana dotada de serveis municipals. Les persones que sol•licitin aquest servei hauran d’estar en el domicili en el moment de la recollida i acreditar-ne la necessitat (DNI per edat, certificat d’incapacitat o certificat mèdic).